4+ Mazda tulajdonosoknak

010

Nem egy vadonatúj, előd nélküli Mazda típus, és nem is egy összkerékhajtású modell, sőt még csak nem is a várva várt MX-5 kap új elnevezést. A Mazda 4+ kifejezetten a használt Mazdák tulajdonosainak szóló ajánlat.

Biztosan a gyerekek várják a legjobban a nyarat, de valljuk be, nem csak ők örülnek a vakációnak, hiszen mi felnőttek is szívesebben ápolgatjuk kedvenc Mazdánkat ilyenkor. Jó időben mi magunk is szívesebben indulunk útnak – akár céltalanul – csak az autózás, a vezetés élményének átéléséért. No meg persze az is jellemzően ilyenkor, nyáron fordul elő, hogy határozott úti célt kiszemelve nyaralni indulunk, ami Mazdánk alaposabb szemrevételezését, teljes átvizsgálást kíván.

Megfelelő karbantartással a huszadik század Mazdáival is vállalható hosszú utazás
Megfelelő karbantartással a huszadik század Mazdáival is vállalható hosszú utazás

Jobb megelőzni a bajt, mint váratlanul lerobbanni egy olyan műszaki hiba miatt, amely egy hosszabb út előtti ellenőrzésen esetleg előre látható, kiküszöbölhető. Különösen kényelmetlen az ilyen kényszerpihenő egy alaposan megpakolt autóval és az utazástól megfáradt családtagokkal, gyerekekkel. Váratlan esemény persze bármikor adódhat, autónk lelkiismeretes karbantartásával azonban minimálisra csökkenthetjük a meghibásodás esélyét. Ez nem csupán az időszakos átvizsgálásokat jelenti, hiszen például a kopóalkatrészek mit sem törődnek a szervizintervallummal, cseréjük elsősorban a használati mód függvényében válik szükségessé. Ráadásul ezen túlmenően, azt a hibát, amit a laikus autótulajdonos, vagy a kevésbé tapasztalt, sarki autószerelő sem vesz észre, a kifejezetten a Mazda típusaira szakosodott, képzett szakemberek jó eséllyel kiszűrik.

A futóműállítás akciós bruttó ára most 10000 forint, míg a klímatisztítás és -fertőtlenítés kedvezményesen csak bruttó 5000 forintba kerül
A futóműállítás akciós bruttó ára most 10000 forint, míg a klímatisztítás és -fertőtlenítés kedvezményesen csak bruttó 5000 forintba kerül

Nagy segítséget jelent tehát az értő szemek vizsgálata a „nagy nyári pihenés” előtt, és még jobb, ha ez, illetve az esetleges javítás nem emészti fel a nyaralásra félretett költőpénzt. A 4+ elnevezésű akció keretében ezért kínálja most a Mazda fixáras szervizcsomagjait a négy évnél idősebb járművek tulajdonosainak. Ezeknél a típusoknál már jó eséllyel aktuális a kopóalkatrészek cseréje, amit így most kedvezményes áron, eredeti alkatrészekkel és munkadíjjal együtt az akciós táblázatban megjelölt fix bruttó áron végeznek el, hivatalos Mazda-szakszervizben, és azt természetesen az autó szervizkönyvébe is bejegyezik. A nyár és a nyaralás már önmagában örömteli, egy ilyen jó hír viszont még a borongósabb napokat is felderíti, igaz?

040