Megérkezett a Mazda2

Mirai2_001Hazánkban is bemutatkozott a várva-várt a Mazda2, az Autó Mirai leleplezésén mi is jelen voltunk. A sztárvendéggel is tarkított bemutatón – az ügyfelek mellett – a Mazda Centrum közösségi oldalának nyertesei is az elsők között ismerkedhettek meg a Kodo-formanyelv legkisebb üdvöskéjével.

„Hihetetlen családként” jellemezte a Mazda modellpalettáját a bemutató kezdetén Alföldi Zoltán. Az ismert televíziós a porondmester szerepében hívta színpadra az esemény házigazdáit. Találó gondolat, hiszen a népszerű animációs rajzfilmben szereplő családra utalt, amelyet különböző egyedi képességekkel megáldott szuperhősök alkotnak, csak úgy, mint ahogy a Mazda modellpalettáját. Kategóriájuk legjobbjai ők, akik egyedi jellegzetességeikkel jól felismerhetően, egy nagy famíliaként öregbítik a Mazda hírnevét.

Felsorakoztak a Mazda család tagjai
„Hihető családként” felsorakoztak a Mazda típusai a szalon előtt

Szabó Gábor az Autó Mirai Kft. ügyvezető igazgatója személyesen üdvözölte a megjelent vendégeket, mielőtt a letakart újdonságokról lehúzták az álcát. Később a színpadon már büszkén mesélte, hogy a Mazda hazai értékesítési számai 70 százalékos növekedést produkáltak, az Autó Mirai Kft. pedig közel 100 százalékkal növelte eladásait az elmúlt évben. A bővülés biztosan nem áll meg, hiszen a Mazda2 bemutatóját követően, hamarosan két másik slágergyanús típus érkezik. Nyáron a Mazda CX-3, szeptemberben pedig a Mazda MX-5 kápráztatja majd el a hazai autóvásárlókat és akkor még nem is említettük a közelmúltban megújult CX-5 és Mazda6 típusokat.

Szabó Gábor, az Autó Mirai Kft. ügyvezető igazgatója minden kedves vendéget személyesen üdvözölt!
Szabó Gábor(jobbra), az Autó Mirai Kft. ügyvezető igazgatója minden vendéget személyesen üdvözölt!

Szabó András, az Autó Mirai Kft. kereskedelmi igazgatója rákontrázott a felvezetésre és „dinamikus energiabombaként” jellemezte a debütáló kisautót, amely formatervével és méretével is kitűnik a tömegből. Igazi egyéniség, megdobogtatja az emberek szívét, és valószínűleg nem csak azok gondolkodnak el a megvásárlásán, akik amúgy is gépjármű csere előtt állnak. Sok olyan érdeklődőre számítanak, akiknek egyszerűen annyira megtetszik az új Mazda2, hogy a vásárlás mellett döntenek.

Garantáltan megfordulnak a Mazda2 után az emberek
Garantáltan megfordulnak az új Mazda2 után az emberek

A hangulatot tovább fokozta Pál Dénes. A The Voice című műsor győztese rövid zenés műsorral szórakoztatta az ekkor már egyre türelmetlenebb publikumot. Majd minden figyelem az egyik letakart Mazda2-re irányult. A fehér lepelre látványos színkavalkádot vetítettek, a virágoktól a lángokig többféle motívum feltűnt rajta. Végül két csinos hostess segítségével előbukkantak az új Mazda2 lenyűgöző vonalai, amelynek hatására az Alföldi Zoltán által megjósolt „hűha” és sóhajok töltötték meg a szalon légterét. A másik szófoszlány, amit sűrűn hallottunk a „gyönyörű” és annak szinonimái voltak, miközben a vendégek kívül-belül megismerkedtek az új Mazda2-vel.

A vendégek tetszését maximálisan elnyerte az új Mazda2 és a bemutató köré felépített műsor
A vendégek tetszését maximálisan elnyerte az új Mazda2 és a bemutató köré felépített műsor

A meghívottakkal beszélgetésbe elegyedve kiderült, nagyon tetszett nekik a leleplezés köré szervezett műsor, maga az autó pedig annyira meggyőző – még „álltában” is –, hogy többen máris a vásárláson kezdték törni a fejüket. A jelenleg is  Mazda2-őt birtokló tulajdonosok örömmel mesélték, mennyire elégedettek a korábbi generációval, ám az újat körüljárva és beülve, magával ragadta őket a „vadabb” karakter. „A kényelem és a minőségi anyagok miatt vált egyértelműen esélyessé a következő autó szerepére” – mondta az egyik vendég. Az új Mazda2 sikeres jövőjét vetíti előre, hogy a Mazda Mirai kereskedései már több példányt el is adtak belőle, pedig az első kézzelfogható autók még csak ezen a héten érkeztek meg! A felszereltségi szintekről és az árakról, egy korábbi blogbejegyzésünkre kattintva tudtok tájékozódni. Reményeink szerint pedig hamarosan az első személyes tapasztalatokat is megosztjuk Veletek!

One thought on “Megérkezett a Mazda2

Comments are closed.