Valósággá válhat

Megérkezett az új MX-5! No nem a kereskedésekbe, hanem a Forza Horizon 2 videojáték járműparkjába. Ezen túlmenően azonban egy szerencsés játékoshoz is begurulhat, mégpedig a leggyorsabbhoz…

Mind a négy generációjával képviselteti magát a Mazda MX-5 a Forza Horizon 2 játékban használható versenyautók között. Március közepétől ráadásul ingyenesen tölthető le a Mazda roadstereit tartalmazó csomag. Az eredeti és a legfrissebb nemzedék képviselői mellett a második generáció 2005-ös, turbófeltöltős MAZDASPEED MX-5 változata, valamint a harmadik nemzedék 2010-es Super20 SEMA tanulmányautója is játékba vihető. Az egyes modellek tetszés szerint személyre szabhatók, így mindenki igazán olyan MX-5-tel róhatja a köröket, amilyennel csak akarja.

Igazi ritkaságokkal versenyezhetünk
Igazi ritkaságokkal versenyezhetünk

Így természetesen akár a szalonokban még meg sem jelent legújabb MX-5 is vezethető. Nem csak a játékban, hanem élőben is. Legalábbis az Egyesült Államokban. Az ottani, április 30-ig tartó nyereményjáték keretében ugyanis egy igazi Mazda MX-5 a főnyeremény. (Milyen érdekes, amikor egy játék játékot hirdet.) Ehhez a résztvevőknek egyszerűen csak az MX-5-tel kell minél gyorsabban végigszáguldani a kijelölt pályán. A két leggyorsabb játékos versenghet a fődíjért, egy igazi, vadonatúj MX-5-ért. Íme egy kis ízelítő a játék MX-5 változatait bemutató videóban:

One thought on “Valósággá válhat

Comments are closed.