Mindent a szemnek?

nyito

Van valaki, aki önként néz tévéreklámokat? Az internet legnépszerűbb videó megosztója, a Youtube szerint igen, meglepően sokan. A MazdaUSA csatorna legnépszerűbb filmjei ugyanis reklámok. Hét darab 30 másodperces, kedves kis alkotás, amiknek az üzenete az, hogy Mazdát vezetni jó.

 

Nincsen bennük korábban sose látott filmes trükk, Csillagok Háborúja epizódhoz hasonlítható költségvetés, nagy sztárok. Vannak viszont hétköznapi helyzetek, átlagos emberek és Mazdák. Mazda, amibe beszállni a reptér parkolójában olyan, mintha máris hazaértünk volna. MX-5, aminek a generációi elkísérik hősünket egy életen át. Láthatjuk a Mazda3-ast, ami még a szigorú tekintetű rendőr szívét is meglágyítja. Tanúi lehetünk egy romantikus lánykérésnek a CX-5-el, ami egy másik filmben egy friss apukának segít bearanyozni a napot, amikor párja és újszülött gyermeke hazajön a kórházból. Aranyos kis semmiségek, amik már jóval 96 milliós össznézettség felett járnak. Mi lehet a titkuk? Egyszerű. Mazda van bennük.

Hosszú és fárasztó munkahét van mögöttünk? Sokat jártuk a világot, és csak egyek voltunk az utasok között? Semmi gond, vár a SKYACTIV technológiákkal felvértezett Mazda6, és a kormányánál végre igazi vezetőnek érezheted magad.

 

https://youtu.be/t5UjmHOl4pU

Meg lehet válni egy MX-5-től? Az első autónktól, amit a jogsi megszerzése után kaptunk, amivel először törtük be a garázs kapuját, mentünk bulizni a haverokkal, amiben ott ült az a szép zöld szemű lány, aki ma már a feleségünk? Egy időre talán igen, de a kapcsolat az MX-5-tel örökre szól.

 

Minden részlet számít. A tervezéstől a kivitelezésig a legnagyobb odafigyeléssel készülnek a Mazdák. Ez nem csak a formákra, belsőre, a kidolgozásra vonatkozik, a vezetés élményére is legalább ennyire odafigyelnek a fejlesztés során.

 

https://youtu.be/Dl3bu-h8W74

Kanyarvadászat az üres szerpentinen, miközben hangosan szól a zene, ez maga a boldogság. Elronthatja ezt a pillanatot a tükörben megjelenő rendőrautó? Egy Mazda3-ban ülve aligha.

 

https://youtu.be/_RuQrkMzvf8

Kínos dolog, ha lánykérés közben figyelmetlenek vagyunk, de szerencsére egy Mazda át tud segíteni a nehézségeken. Hogyan? Az összkerékhajtás vezérlésének figyelme szerencsére sosem lankad.

 

https://youtu.be/KAQySL7djVk

36 órával ezelőtt Suzan és Jeff még csak férj és feleség volt, de most már egy gyerek szülei. Ki fog nekik segíteni a csöppség felnevelésének nehéz pillanataiban? Úgy tűnik, hogy a Mazda CX-5 biztosan.

 

https://youtu.be/AV6OJGr4NOQ

Néha az utunk a friss hóra visz a hódeszkával. Máskor a legjobb hullámot keressünk a szörfünkhöz. Akad, amikor kerékpárral akarunk korábban járatlan terepet felfedezni. Egyik sem akadály, hisz a Mazda CX-3 mindenhová elvisz.