Futótűzként terjed a világhálón a (rém)hír, hogy az új E10-es normál benzin komoly hibákat okozhat az autók üzemanyag-rendszerében. Az igaz, hogy nem minden alapot nélkülöző információk alapján indultak útnak ezek a hírek, de arról azért szó sincs, hogy a hazai járműállomány nagy része veszélyeztetett lenne. Blogposztunk segítségével rávilágítunk arra, milyen Mazda esetében kell odafigyelni és […]

Szép, új, korszerű személyautó bármely Mazda márkakereskedésben elérhető (például együttműködő partnerünk, a Mazda Centrum kereskedéseiben), ám aki kedvenc márkánk egy szép régi példányát akarja a garázsában tudni, annak nem ilyen egyszerű a dolga. A küldetés nem lehetetlen, csupán alapos kutatómunkát igényel egy-egy szép régi autó beszerzése. Erre mutatunk most néhány példát.

Kinek ne lenne furcsa ismerőse, aki ilyen-olyan okból kilóg az „átlagpolgárok” sorából. Naná, hogy a Mazda-tulajdonosok között is akadnak különcök szép számmal. Mi most néhány tengerentúli Mazda-tulajdonost gyűjtöttünk össze, akik kifejezetten az autóik miatt példaértékűek számunkra.

Többször felröppent a hír, és mi is beszámoltunk már a Mazda 2020-ra jósolt új Wankel-motoros típusáról, így ezúttal nem erről esik szó, hanem éppen ellenkezőleg, a múltról. Most tehát terítékre kerülnek az RX-sorozat típusai.