Hazai pályán

Tengerentúli debütálása után sikeresen áthajózott Európába, sőt immár a magyarországi márkakereskedésekben is megcsodálható a Mazda3 vadonatúj nemzedéke. A hazai bemutatón mi is ott jártunk az Autó Dél-Pest Gyáli úti márkakereskedésében.

Lehullt a lepel

Megérkezett a Mazda3 várva várt negyedik nemzedéke – legalábbis Amerikába. A Los Angeles Auto Show keretében lerántott lepel a KAI tanulmányautó vonalait rejtette. Az alábbiakban arról is írunk, hogy mi található a lemezek alatt.

Nagy dobás

Írtunk már arról, hogy a Los Angeles Auto Show sztárja a Mazdánál valószínűleg a vadonatúj CX-9 lesz, és lám, be is következett a várva várt nap. Ráadásul nem csupán lerántották a leplet az újdonságról, hanem szinte mindent el is árultak róla. Majdnem mindent.

Megérkezett a Mazda2

Hazánkban is bemutatkozott a várva-várt a Mazda2, az Autó Mirai leleplezésén mi is jelen voltunk. A sztárvendéggel is tarkított bemutatón – az ügyfelek mellett – a Mazda Centrum közösségi oldalának nyertesei is az elsők között ismerkedhettek meg a Kodo-formanyelv legkisebb üdvöskéjével.

Idei befutó

Ugyan már ki is próbálhatták a legszerencsésebbek, sokkal többet azért most sem tudunk a Mazda vadonatúj MX-5 típusáról. A műszaki táblázat alján is felhívják a figyelmünket, hogy ezek csak előzetes adatok, amelyek még változhatnak.