Ilyentájt gyakori a számvetés, ki, mit és hogyan teljesített. A Mazda szakembereinek 2018-ban sem volt szégyenkeznivalójuk, hiszen sok szép újdonsággal ajándékoztak meg bennünket, Mazda-rajongókat. No és persze az elismerések sem maradtak el. Lássuk!

Legkisebb SUV típusánál is meglépte a Mazda azt, amit a Mazda2 kínálatában már láthattunk: újraértelmezte a Takumi felszereltséget a CX-3 esetében is. Lássuk, hogyan sikerült.

Leggazdagabb kivitelében próbálhattuk a Mazda CX-3 megújult változatát. Revolution Top, összkerékhajtás, automatikus váltó, 150 lóerő. Mi kellhet még? Kiderül a tesztből.

Japánban már piacra dobta a Mazda a CX-3 megújult változatát. A frissülés eredményeként egy meglepetés is napvilágra került a márka legkisebb SUV típusában.

New Yorkban debütált a Mazda CX-3 felfrissített változata. A márkától megszokott módon, a kis Mazda SUV elsősorban műszaki tartalmát tekintve újult meg, így továbbra is nagyokat idéző a tudása.

Többi japán márkatársával együtt a Mazdát is érik olyan vádak, hogy nem eléggé személyre szabhatók az egyes modellek. Utánanéztünk, és még mi is meglepődtünk, mennyi mindennel egészíthető ki utólag egy-egy Mazda, vagyis a vádak biztosan tévesek. Megmutatjuk, hogy miért.

Már pusztán megjelenésével kiemelkedik a CX-3 a kis SUV típusok közül, a Mazda mégis úgy tudott rajta finomítani, hogy az még csak ráncfelvarrásnak sem nevezhető. Az új Takumi kivitel igazi telitalálat.

Manapság a gyártók könnyen ráaggatják az új jelzőt alig frissülő modelljeikre, a Mazda viszont természetesen e tekintetben is különc. Műszakilag előrelépett típusain kívülről nem is látszik a változás, és egyéb módon sem hirdeti, hogy megújult a Mazda2 és a CX-3.

Nemrég számolhattunk be a Mazda ihlette parfüm csomagolásáért bezsebelt díjról, ám azóta újabb elismerés érte a márkát, ráadásul nem is egy. Persze ami jó, azt valóban illik dicsérni.