Japán álom

Mi még csak álmodozhatunk egy hétüléses új Mazdáról, pedig a világ egyre több fertályán válik már ez valósággá. Ráadásul még csak nem is a CX-9 jóvoltából.

Díjeső

Hiába, az ősz többnyire csapadékos. Hol eső hull, hol hó, a Mazda fölött pedig a díjak felhői nyíltak meg és árasztják el ismét megannyi elismeréssel kedvenc márkánkat. Mert megérdemli!

Nagy dobás

Írtunk már arról, hogy a Los Angeles Auto Show sztárja a Mazdánál valószínűleg a vadonatúj CX-9 lesz, és lám, be is következett a várva várt nap. Ráadásul nem csupán lerántották a leplet az újdonságról, hanem szinte mindent el is árultak róla. Majdnem mindent.

Nekünk is jár?

Túlzás lenne azt állítani, hogy hatalmas meglepetést okozott a Mazda Koeru tanulmányautó a Frankfurti Autószalonon, nyilván nem is ez volt a célja. Viszont megjelenésével alapot adott a márka legnagyobb SUV típusának vonalairól, ami azért lehet érdekes, mert az új CX-9 talán már nem csak Amerikának készül.

Villámrandevú az óriással

Tavaly év végén szép csöndben új típus jelent meg a Mazda palettájának csúcsán Magyarországon. A diszkrét csend azóta is tart, ami bizonyos szempontból érthető, hiszen a CX-9 egyáltalán nem új típus. Tőlünk nyugatabbra és keletebbre is piacon van már évek óta.

Óriási Jolly Joker

Akik ismerik, tudják, hogy a CX-9 igazi álomautó a kompromisszummentes utazásra vágyóknak! Azt viszont kevesek mondhatják el magukról, hogy valóban ismernék a márka zászlóshajóját, hiszen eddig a tengerentúli piac kiváltságaként létezett csupán ez a csodálatosan sokoldalú négykerekű. Ennek azonban hamarosan vége, ripsz-ropsz lehullanak a levelek, vagyis nem kell már sokat várni és hozzánk is megérkezik a CX-9. Éppen ezért itt az ideje bemutatni, mire is számíthatunk a Mazda év végére időzített újdonságától.