Bár, a férfiak nem szeretik beismerni, sok esetben a hölgyek mondják ki az utolsó szót autó vásárláskor. Különösen igaz ez, ha a család közös négykerekűjéről kell dönteni.

Kiváló a töréstesztje, a legjobb a kategóriájában, az ideális – többcélú – tanulóautó, a legnépszerűbb típus és a tökéletes választás kutyatulajdonosoknak. Mindezek a Mazda típusaira igazak, mutatjuk is, hogy mi, melyikre.

Ilyentájt gyakori a számvetés, ki, mit és hogyan teljesített. A Mazda szakembereinek 2018-ban sem volt szégyenkeznivalójuk, hiszen sok szép újdonsággal ajándékoztak meg bennünket, Mazda-rajongókat. No és persze az elismerések sem maradtak el. Lássuk!

Újabb díjakat zsebeltek be a Mazda típusai, a világ minden tájáról. Ezeket gyűjtöttük most össze nektek.

Nemrég számolhattunk be a Mazda ihlette parfüm csomagolásáért bezsebelt díjról, ám azóta újabb elismerés érte a márkát, ráadásul nem is egy. Persze ami jó, azt valóban illik dicsérni.

Amikor hazánkban még csak a „keleti autók” bizonyultak elérhetőnek, akkor természetes volt az új autók általában márkánként eltérő, jellegzetes szaga. A Mazdánál persze egészen másról van szó, és kifejezetten díjnyertesnek bizonyult kedvenc márkánk illata. Pontosabban a csomagolása.

Nyakunkon a tavasz és már hazánkba is megérkeztek a negyedik generációs Mazda MX-5 első példányai. Csoda, hogy mostanában minden erről az új roadsterről szól a japán márkánál? Sőt, nem csak a Mazdánál, hiszen folyamatosan érkeznek a hírek az újabb és újabb díjakról, elismerésekről, amelyeket az új MX-5 zsebelt be. Íme a legfrissebbek.

Hiába, az ősz többnyire csapadékos. Hol eső hull, hol hó, a Mazda fölött pedig a díjak felhői nyíltak meg és árasztják el ismét megannyi elismeréssel kedvenc márkánkat. Mert megérdemli!