Mindenkinek mást jelent a tökéletes hosszú hétvége. A Magyar MX-5 Klub közel harminc tagja az idei pünkösdi hétvége programjának egy alpesi túrát választott, amelynek négy napján több mint ezer kilométert örömautóztak Ausztria és Németország festői szépségű hegyi útjain. Még az időjárás is tökéletesen alakult a fedél nélküli élményekhez a Miata-Tour Austria-Germany 2019 során.

Most már végérvényesen meg kell érkeznie a kellemes tavaszi időjárásnak, ugyanis a Magyar MX-5 Klub március utolsó előtti hétvégéjén megtartotta szokásos szezonnyitó rendezvényét. Szombaton egy kötetlen, de annál élvezetesebb kunmadarasi pályanappal, vasárnap pedig egy hortobágyi túrával fohászkodtak a miatások az égiekhez, hogy 2018-ban minél többet süssön a nap!

Melengető napsütés, gyönyörű őszi színekbe burkolózott táj, kisforgalmú, kanyargós, dimbes-dombos utak, szép műemlékek, kellemes társaság és több mint száz rendkívül változatos Mazda MX-5. Semmi nem hiányzott ahhoz, hogy a rendkívül népes Magyar MX-5 Klub több mint száz tagja egy nagyszerű élményautózással búcsúztassa el az idei roadster-szezont október közepén.