Szerelem első látásra

Közreadtuk már korábban, milyennek látja egy szerencsés hölgy nyertes a Mazda CX-3 SUV-t egy közösen eltöltött hétvége után. Most arról írunk, hogy csapatunk egyik hölgy tagja milyennek látja saját Mazda2 autóját hét év múltán. Korántsem elfogulatlan sorok következnek.

Látvány a négyzeten

Elképesztő dinamikával bővítette a termékpalettáját az elmúlt években a Mazda. Szinte a teljes kínálat megújult és aztán modellfrissítésből is jutott bőven. Egy ideje azonban nincs jelentős újdonság. Ez a helyzet teljesen természetes, ilyenkor a gyártók és az importőrök és a kereskedők izgalmas kiegészítőkkel próbálják fenntartani az érdeklődést a modellek iránt.

„Mit tett velem ez a Jenő…”

Írtunk már korábban a csak Észak-Amerikában hódító Scion márka és a Mazda. Most pedig azért emlékezünk meg ismét erről a kapcsolatról, mert a Las Vegas-i SEMA tuningkiállításon természetesen a Scion is kiállított. Természetesen, hiszen a tuning, azaz az autók átalakítása, egyéni ízlés szerinti továbbgondolása elsősorban a fiatalok körében népszerű. Így a kifejezetten a fiatalokat célzó Scion márkának persze, hogy ott a helye egy ilyen rendezvényen. No, de hogyan jön ide a Mazda? Alább kiderül.

Mazdák újratöltve

Nem elég, hogy más piacokhoz képest Magyarországon viszonylag sokat kell várnunk a Mazda legújabb roadsterére, ráadásul még hetente érkeznek a fotók mutatósabbnál mutatósabb új MX-5 modellekről, a világ minden tájáról. Most éppen egy tuningolt japán példányra leltünk. Ja, és van ott még egy CX-3 is – meg a Mazda összes többi típusa.

Egyet mondunk, 2 lesz belőle

Úgy tűnik, az utóbbi években nagyon jó úton halad a Mazda – ezt a mondatot sokszor olvashatták mostanság azok, akik követik a márka életét. Nem véletlen, hogy szárnyalnak az eladások, Európa-, sőt világszerte. A konkurencia eközben kerek szemekkel figyeli, hogy mi történik a különc japánok házatáján. Most a Mazda2 segítségével megpróbálunk rávilágítani az okokra.

Szabadidős versenyhangulat

Ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. A Mazda CX-7 Adrenaline bemutatásának végén ígértük, hogy megnézzük mit műveltek a Mazdaspeed műhelyében a hamarosan hozzánk is megérkező CX-3-mal. Örömmel jelentjük, a Mazdánál bőven van elképzelés a vagányabb verzióhoz.