Mazda mindenttudó

Mikor is kell olajat cserélni a Mazdánk motorjában? Na és a váltóban? Mekkora legyen hátul a keréknyomás, ha a horvát tengerpartig autópályán megyünk, és két gyerek ül hátul, meg rengeteg csomag? Melyik biztosítékot kell ellenőrizni, ha nem akar mozdulni a külső tükör? Megannyi apróság, amire ugyan megtaláljuk a választ egy-két telefonhívással, vagy a kezelési útmutató végigböngészésével, de nincs erre egyszerűbb és jobb megoldás? De van, úgy hívják, hogy MyMazda.

Kedves (digitális) naplóm!

Modern és rohanó világunkban már kevesen vezetnek maguknak, magukról – vagy akár másokról, például gyerekeikről – naplót, ám ha mégis, akkor azt feltehetően digitális formában teszik. Egyszerűen így praktikus. Elég egy döntés a naplóvezető részéről és máris kezdetét veheti a naplóírás. Azonban olyan nagy szervezeteknél, amilyen egy autógyár, lassabban vezetik be az ilyen praktikus megoldásokat is. A különc Mazdánál persze már tízéves a digitális szervizkönyv.

Az én Mazdám egy olyan…

Bár manapság jóval kisebb karbantartási igényei vannak egy személyautónak, mint akár 20-30 évvel ezelőtt, legalább évente azért még most is illik ellátogatni autónkkal a szervizbe. Jó, hogy a Mazda-tulajdonosoknak ehhez, sőt az autó eladásához is segítséget nyújt a MyMazda alkalmazás és a digitális szerviznapló.