Mindig tapad!

Ősz végén, tél elején, a hideg beköszöntével jön el az összkerékhajtású járművek szezonja, amikor egyre gyakrabban válnak csúszóssá az utak. Mármint elvileg. Valójában viszont mindig plusz biztonságot ad az összkerékhajtás, ahogy az alábbi példákból is látható.

Megáll az élet

Korábban már közreadtunk egy gyűjteményt a Mazda jól sikerült reklámjai közül. Most nem ezt tesszük. Itt ugyanis sokkal komolyabb dolgokról esik szó, például környezetvédelemről és biztonságról, ja és az új CX-3-ról. Amolyan szórakoztató Mazda-stílusban.

Beszédes képek

Egész életünket átszövik azok a kis rövidfilmek, amelyek többnyire a véleményünket kívánják formálni. Egy márkáról vagy termékről kialakított világnézetünket igyekeznek számukra kedvező irányba befolyásolni. Igen, ezek a reklámok. A sablonos, bugyuta képviselőik miatt egyesek szemében lenézett, utált megrontói a kereskedelmi filmnézésnek. Ugyanakkor az ötletes, szórakoztató kisfilmek jóvoltából sokak számára kedvelt marketingtermék, sőt sajátos filmművészeti ág a reklám, amelynek ugyanúgy akadnak rajongói, seregszemléi és díjazottjai, mint bármely más műfajnak a mozgókép világában.

Átírjuk a játékszabályokat

A Mazda új KODO tervezési filozófiája alapján épített típusok nem csak küllemükben újszerűek, az őket népszerűsítő kampány forradalmasította az interaktív reklámok világát is. Ismerjétek meg a „Game Changers” akciót!

Mire képes egy MX-5?

Mit tegyünk, ha Mazda MX-5 tulajdonosként igazi kihívásra vágyunk? Álljunk oda egy gyorsulási versenyre a legnagyobbak mellé. Porsche, Lamborghini vagy egy Corvette Grand Sport nem lehet akadály. Persze bizonyos körülmények kellenek hozzá, de ne aggódj, ezek a borongós napok pont ideálisak egy ilyen mutatványhoz. Legalábbis ezt bizonyítja az alábbi videó. A helyzet egészen egyszerű, öt ismerős összeáll a kaliforniai El-Toro bázison egy ¼ mérföldes gyorsulási versenyre. A kabriós „versenyzők” között akad egy Porsche 911 Carrera, egy Ford Mustang V6, egy Chevrolet Corvette Grand Sport, egy Lamborghini Gallardo LP550-2 és egy Lotus Elise.