Ősz végén, tél elején, a hideg beköszöntével jön el az összkerékhajtású járművek szezonja, amikor egyre gyakrabban válnak csúszóssá az utak. Mármint elvileg. Valójában viszont mindig plusz biztonságot ad az összkerékhajtás, ahogy az alábbi példákból is látható.

Korábban már közreadtunk egy gyűjteményt a Mazda jól sikerült reklámjai közül. Most nem ezt tesszük. Itt ugyanis sokkal komolyabb dolgokról esik szó, például környezetvédelemről és biztonságról, ja és az új CX-3-ról. Amolyan szórakoztató Mazda-stílusban.

Vezetni öröm – tudja ezt mindenki, aki valaha is ráérzett az ízére. Persze nem a dugóban ácsorgás élvezetes, ugyanakkor nem is kell hozzá bukósisak és verseny overál, hogy autózzunk egy jót. Megfelelő autó azonban szükséges, erről szól a Mazda reklámja is.

Egész életünket átszövik azok a kis rövidfilmek, amelyek többnyire a véleményünket kívánják formálni. Egy márkáról vagy termékről kialakított világnézetünket igyekeznek számukra kedvező irányba befolyásolni. Igen, ezek a reklámok. A sablonos, bugyuta képviselőik miatt egyesek szemében lenézett, utált megrontói a kereskedelmi filmnézésnek. Ugyanakkor az ötletes, szórakoztató kisfilmek jóvoltából sokak számára kedvelt marketingtermék, sőt sajátos filmművészeti ág […]

A Mazda új KODO tervezési filozófiája alapján épített típusok nem csak küllemükben újszerűek, az őket népszerűsítő kampány forradalmasította az interaktív reklámok világát is. Ismerjétek meg a „Game Changers” akciót!

Mit tegyünk, ha Mazda MX-5 tulajdonosként igazi kihívásra vágyunk? Álljunk oda egy gyorsulási versenyre a legnagyobbak mellé. Porsche, Lamborghini vagy egy Corvette Grand Sport nem lehet akadály. Persze bizonyos körülmények kellenek hozzá, de ne aggódj, ezek a borongós napok pont ideálisak egy ilyen mutatványhoz. Legalábbis ezt bizonyítja az alábbi videó. A helyzet egészen egyszerű, öt […]