Legkisebb SUV típusánál is meglépte a Mazda azt, amit a Mazda2 kínálatában már láthattunk: újraértelmezte a Takumi felszereltséget a CX-3 esetében is. Lássuk, hogyan sikerült.

Vadító vörös színével és fekete kerekeivel igazi kis ördögfióka a Mazda2 Takumi változata. Még jó, hogy nem csak megjelenésével meggyőző…

Hiába irigykedünk például a britekre a korlátozott példányszámban piacra dobott MX-5 modellek miatt, hiszen mifelénk is akadnak különlegességek. Ilyen a Takumi kivitel, amely a Mazda többi típusához hasonlóan, roadsterként is kívánatos ajánlat.

Már pusztán megjelenésével kiemelkedik a CX-3 a kis SUV típusok közül, a Mazda mégis úgy tudott rajta finomítani, hogy az még csak ráncfelvarrásnak sem nevezhető. Az új Takumi kivitel igazi telitalálat.

Papíron rendkívül jól mutatott a Mazda CX-5 kínálatában újonnan megjelent Takumi felszereltség, úgyhogy utánajártunk, hogy valóban őszinte örömre ad-e okot az új felszereltség. Két különböző motorral és hajtásképlettel is kipróbáltuk a szabadidő-járművet, természetesen mindkettőt Takumiként.

A CX-5-rajongók már biztosan észrevették, hogy a Mazda kínálatában új felszereltségi szint jelent meg a típushoz, a Takumi. Utánanéztünk, mennyire jó hír ez a leendő vásárlóknak, ezért a legfőbb európai és japán ellenfelek aktuális kínálatával vetettük össze az új modellt.