Elektromos okosautókon dolgozik a Mazda a Toyotával

Összefognak a nagy japán autógyárak, hogy megmentsék a szigetország autóiparát? Úgy tűnik, hogy igen. Legalább 10 lehetséges együttműködési pontot azonosított a Mazda és a Toyota az elektromos és hálózatba kapcsolt okosautók piacán. Ez egy újabb jele annak, hogy a japán autógyártók összefognak annak érdekében, hogy megbirkózzanak az iparágukat felrázó trendek okozta kihívásokkal.

Oszlik a köd

Csak nemrégiben mutatta be RX-VISION tanulmányautóját a Mazda a Tokiói Autószalonon, s máris megindultak az ötletelések, találgatások és pletykák a leendő típussal kapcsolatban. Lássuk, melyek a legfrissebb hírek a bolygódugattyús Mazda körül.

Gyári tuning

Benned is megfogalmazódott már olyan gondolat egy neked nagyon tetsző típus láttán, hogy végtelenül eltalált a megjelenése, a koncepciója és úgy általában az egész? Eszedbe jutott ilyenkor az, hogy mindezt már nem tudják majd fokozni a tervezők a következő generációváltáskor sem? És ezután felötlött benned az a régi bölcsesség is, hogy minden fokozható? Erről szól a SEMA kiállítása.