A harmadik láb

Új csillag tűnt fel a hazai Mazda márkakereskedő-hálózat egén, mégsem lépett új szereplő a piacra. Hogyan lehetséges ez? A választ a Mazda Dél-Pest bemutatása rejti.

Budapest kilencedik kerületében új márkakereskedés nyílt, ragyogó Mazda emblémával a tetején-oldalán. Ezzel immár 21-re bővült a magyarországi Mazda központok száma, ahol szervizeléssel és/vagy értékesítéssel várják a Mazda-tulajdonosokat. Pontosabban a Gyáli út 40. szám alatt megnyitott legújabb egység ennél is többet nyújt. Itt ugyanis már az 1990-es évek közepétől működött autószalon, de nem Mazda. A japán márka típusai mellett Fiat járműveket is vár ötállásos szervizébe a Mazda Dél-Pest márkakereskedés és márkaszerviz, beleértve a Fiat haszonjárműveit is. Sőt a kereskedésben a gyári Fiat alkatrészeket és kiegészítőket is megvásárolhatják az ügyfelek.

Aki Mazdát keres, immár Ferencvárosban is megtalálja, sőt újjáéledt a Fiat szerviz is

A Mazda Dél-Pest a hazai Mazda-értékesítés több mint harmadát adó Mazda Centrum kötelékébe tartozik. Vagyis a 3. kerületi Mazda Óbuda és a 11. kerületi Mazda Mirai után ez immár a cég harmadik márkakereskedése. Az új Mazda járművek forgalmazását végző szalon mellett teljes körű szervizszolgáltatást is nyújt a Mazda Dél-Pest. A karbantartási szervizelési feladatokon túl tehát alkatrész-értékesítéssel, lakatosmunkákat végző karosszériaszervizzel, fényezőműhellyel és autómosóval is rendelkezik a telephely. A százmillió forintos beruházás keretében teljes egészében megújult a Gyáli út 40. alatti épület és környezete. A létesítmény valójában már nyáron megnyitott, így új használóinak alkalma nyílt azt megismerni és kialakítani benne a zökkenőmentes működéshez szükséges rutint. A szeptember 28-i hivatalos megnyitóra tehát már minden tekintetben készen állt a Mazda Centrum legújabb központja. Sikerült ugyanolyan színvonalas környezet megvalósítani, mint a másik két márkakereskedésben – sőt a megnyitón olyan vendéggel is beszéltünk, akinek ez az új, Gyáli úti szalon tetszik a legjobban a három Mazda Centrum kereskedés közül.

A Mazda Dél-Pest a Gyáli út 40. szám alatt várja ügyfeleit

Összességében tehát elmondható, hogy helyszíntől függetlenül valamennyi Mazda Centrum kereskedés és szerviz ugyanolyan, a Mazda márkához méltó, kiváló minőségű szolgáltatásokkal várja ügyfeleit. No és persze nemcsak a Mazda Mirai és Óbuda ügyfelei választhatják ezentúl a Mazda Dél-Pestet, hanem minden Mazda és Fiat-tulajdonost felkészülten várnak. Az autószerelő, lakatos, fényező, raktáros és munkafelvevő kollégák egyaránt évtizedes tapasztalattal rendelkeznek Mazda és Fiat járművekkel. Bánki Vilmos szerviz- és telephelyvezető, valamint Kulcsár Imre értékesítési vezető közel 24 éve dolgoznak Mazdákkal.

A 2017-es Mazda Centrum fotópályázat nyertes képei

A Mazda Dél-Pest szeptember 28-i hivatalos megnyitó ünnepségén Szabó Gábor, az Autó Mirai Kft. ügyvezető igazgatója és Szabó András kereskedelmi igazgató mellett Együd Tibor, a Mazda Motor Hungary Kft. ügyvezető igazgatója is köszöntötte a meghívottakat. A jó hangulatról gondoskodott Badár Sándor humorista, valamint Zombory Miklós, Ferencváros Önkormányzatának alpolgármestere is örömét fejezte ki beszédében, hogy új márkakereskedéssel bővült a kerület. Ezenkívül a Mazda Centrum idei fotópályázatának eredményhirdetése is itt zajlott. Hamarosan a pályázatra beérkezett valamennyi fotó megtekinthető a Mazda Dél-Pest autószalonban, így mindenképpen érdemes betérni a Mazda legújabb hazai központjába. A megnyitóról további fotók találhatók a Mazda Centrum Facebook oldalán: https://www.facebook.com/mazdacentrum/.

A Mazda Dél-Pest márkakereskedés és szerviz pontos címe:

1097 Budapest, Gyáli út 40.

Az autószalon hétköznapokon 8 és 17 óra között várja az ügyfeleket, míg a szerviz 7.30 és 16.30 között tart nyitva.

További elérhetőségek:

telefon: +36-1-280-7390;

e-mail: hotline@autodelpest.hu;

honlap: www.autodelpest.hu.