Immár menet közben is kipróbálhatták a legszerencsésebbek a Mazda3 negyedik nemzedékét. Ennek kapcsán mi is még több részletét megismerhettük az újdonságnak, ezeket gyűjtöttük most össze.

Célegyenesbe fordult a Mazda SKYACTIV-X projektje. Ezt mutatja, hogy a közelmúltban „földi halandók” is beülhettek a prototípus SKYACTIV-X autókba, és kipróbálhatták a jövőt. Hónapokkal ezelőtt még csak „kémfotókat” láthattunk a matt fekete Mazda3 prototípusokról, amelyek már a SKYACTIV-X technológiát hordozzák. Lássuk, mit tapasztaltak, akik kipróbálták.

Tavaly a Los-Angeles-i autószalonon mutatkozott be a ráncfelvarráson átesett Mazda6, amit már mi is nagyon szeretnénk megkaparintani legalább néhány kör erejéig. Várakozás közben – türelmet erőltetve magunkra – vizslatjuk a nemzetközi menetpróbákat.

Igazából nem is a CX-3 világelső, hanem az alábbi videóban szereplő úr, aki a földi halandók – vagyis nem gyári Mazda alkalmazottak – közül elsőként próbálhatta ki a Mazda vadonatúj kis szabadidő-autóját. Hát persze, hogy tetszett neki.