Csúnya dolog a pletykálkodás, pláne, ha teljesen alaptalan, ez esetben viszont másról van szó. Ugyanis közvetlenül a Mazdától származik az új hathengeres erőforrásokról szóló hír. Ez pedig megerősíteni látszik a korábban valóban csupán pletykaként felröppent reménysugarakat kedvenc márkánk felfelé terjeszkedéséről. Lássuk hát, mi az igazság!

Ajándékot kapni és adni is jó, na de milyen lehet saját magunktól kapni a legkülönlegesebb születésnapi meglepetést? 2020-ban meglátjuk, a hírek szerint ugyanis a Mazda pontosan erre készül. Alapításának 100. évfordulóján bemutatkozik egy új, Wankel-motoros típus!

Csak nemrégiben mutatta be RX-VISION tanulmányautóját a Mazda a Tokiói Autószalonon, s máris megindultak az ötletelések, találgatások és pletykák a leendő típussal kapcsolatban. Lássuk, melyek a legfrissebb hírek a bolygódugattyús Mazda körül.

Csak az elmúlt egy esztendőben, szinte havonta hallhattunk egymással ellentétes híreszteléseket egy jövőbeni Wankel-motoros Mazda sportautóról. A Tokiói Autószalonon azonban egy olyan tanulmányautóval rukkolt elő a Mazda, amely kétséget sem hagy afelől, hogy a Wankel-sztori folytatódik a márkánál.