Szolid elegancia

Örök igazság, hogy nem öncélú mutatvány egy ínycsiklandóan tálalt, finom ebéd, hiszen a szemünkkel is eszünk!

Különleges, az otthon meleg hangulatát idéző, fehér és bézs árnyalatú bőrbevonatú belső térrel gazdagodott a CX-3, a Mazda legkisebb szabadidő-autója. Egyben felfrissülve és az eddigieknél is hatékonyabban várja a következő esztendőt. A Mazda CX-3 Takumi Plus rendkívül elegáns világos belső terét a puha tapintású, szarvasbőrt idéző bézs bőrbetétek koronázzák meg. A barokk zene egyik legfontosabb stílusjegyéhez hasonlóan, ellenpontként egészítik ki a megújult CX-3 ébenfekete külső elemeit is. Szívdöglesztőek a 215/50 R18 méretű gumiabroncsokkal felvértezett fegyverszürke, könnyűfém keréktárcsák, de új dizájnelem a fekete hűtőrács, valamint a visszapillantó tükrök ébenfekete háza is.

Természetesen a Mazda nem lehetne a technológia éllovasa, ha beérte volna ennyivel. A Mazda Connect információs és szórakoztató rendszert is kibővítette. Ezentúl, felszereltségtől függően a legkisebb szabadidő-autójában is szót ért majd az Apple CarPlay az Android Auto, valamint a CarPlay Wireless rendszerekkel. Ezáltal még szorosabbra fűzve és megkönnyítve a járművezető és járműve kapcsolatát. A hatékonyság növelése mellett környezetünk kímélése lebegett a tervezők szeme előtt, amikor megálmodták a 2021-es modellt. Ezentúl a hatfokozatú, manuális sebességváltóval felvértezett CX-3 alacsony terhelésnél, valamint állandó sebességgel haladva két hengert lekapcsol, jelentősen csökkentve az üzemanyag-fogyasztást.

Ahogyan a Mazda összes modellje, úgy a CX-3 szabadidő-autó is mindig a lehető legnagyobb vezetési élményről szólt. Ám a tökéletességre való törekvés immár száz esztendő óta állandó fejlesztésre készteti a Mazda mérnökeit, dizájnereit, valamint munkatársait. Mindig találnak olyan részletet, amit még jobbá, még szebbé varázsolhatnak és amivel a Mazda modelljeiben töltött idő minden pillanatát élvezetessebbé tehetik.
Az új fehér-bézs belső kizárólag a Takumi Plus felszereltségi szint kiváltsága, azonban a Mazda CX-3 összes színárnyalatához elérhető. Decembertől pedig már együttműködő partnerünk, a Carnet Mazda Centrum bemutatótermeiben is megcsodálhatóvá válik ez a különleges modell!