Néhány nosztalgiázó alkotót megihletett a hajdani orosz autómárka, és megvalósították a Pobeda 21. századi reinkarnációját. A műszaki alapokat a Mazdablog olvasóinak ismerős jármű adta.

Többször írtunk már Mad Mike Whiddettről és az ő pokolian erős Mazda driftautóiról. Szerencsére nem pihennek, ismét találtunk néhány nagyon látványos videót a főszereplésükkel; érdemes mindet megnézni!

Mindig arra törekszünk, hogy a lehető legkülönfélébb érdekességeket gyűjtsük össze a Mazda háza tájáról, az MX-5 pedig sűrűn visszatérő téma. Nem lehet neki ellenállni, egyszerűen megunhatatlan! Ezúttal három videóval kedveskedünk az MX-5 rajongók legnagyobb örömére.

A mutatványozáshoz felrakott hátsó kerekei ugyan egészen biztosan kevesek szerint állnak jól neki, viszont állítólag 800 lóerőt tud az alábbi videóban szereplő Mazda RX-7 Wankel-motorja.

Gumifüst, bömbölő motorok, gyönyörű nők, hangos zene… ja és még több gumifüst. Szűkszavúan így jellemezhető a driftversenyek világa, ahonnan persze a Mazda sem hiányozhat. Most megmutatjuk eme szubkultúra legújabb hirosimai csodamasináját!

Szükségtelen a fagyos fehér csapadék ahhoz, hogy elsőkerék-hajtású autóval is driftelhessen az adrenalinra éhes sofőr. Ezt egy kanadai sportember bizonyítja be a Mazda3 segítségével. Nézzétek meg a videót!