Igazán tanulságos a kétezres évek számítógép-vezérelte autócsodáiból átülni a huszadik század négykerekűibe. Hiszen manapság már minden olyan „természetesnek” tűnik, a versenyautók mintha sínen fordulnának, nyoma sincs oldaldőlésnek, megcsúszásnak. Talán nem túlzás azt állítani, hogy hajdanán látványosabb autóversenyeket láthattunk. Vagy csak így visszatekintve vérforraló egy régi versenyautó száguldása? Az alábbi csodálatos videó segít a válasz megtalálásában.

Vannak kiváltságos emberek, akik nap mint nap ritka sportkocsikat vezetnek hivatásszerűen, ám, mint tudjuk, minden fokozható, így a kiváltságosaknál is léteznek még kiváltságosabbak. Ilyenek például a versenyautók pilótái.

A jövő Mazda versenyautójával hasíthattok a Gran Turismo hatodik epizódjában, méghozzá a Le Mans-i versenyek ihlette LM55 prototípussal!

Örökre beírta magát a történelemkönyvekbe a Mazda Le Mans-i versenyautója és nem csak azért, mert megszerezte a győzelmet. Ha a jövőben sem változnak a szabályok, akkor az egyetlen Wankel-motoros versenyautó marad a 24 órás verseny történetében a Mazda 787B!