Érdekes világ az autóversenyeké. Hiszen ugyanúgy négykerekű járművekkel űzik ezt a „sportot”, ahogy a közúti közlekedés szereplői utaznak akár naponta. Mégsincs sok köze a kettőnek egymáshoz. Ugyanakkor igazán érdekesek a Mazda versenyautói. Ezekből mutatunk most néhányat.

A Mazda MX-5 egy kiváló menettulajdonságokkal rendelkező utcai autó, nem véletlenül olyan népszerű versenygépként is. Most minden generációjából megnézheted a versenyautó változatot, „munka közben”!

Rendhagyó megmérettetésnek vetették alá az új Mazda MX-5 roadstert. Ki kell állnia az idő próbáját. Igen, a versenypályán, de mégsem a stopperóra ellen száll harcba, hanem az elődjével. Méghozzá egy első generációs MX-5-tel. És a verseny így is izgalmas tud lenni.

Akár a címben szereplő felkiáltás is lehetne a most következő Mazda CX-5 koncepció kódneve, ám a Mazdánál úgy döntöttek, inkább a „felcicomázásában” segédkező hollywoodi színész előtt tisztelegnek vele.

A jövő Mazda versenyautójával hasíthattok a Gran Turismo hatodik epizódjában, méghozzá a Le Mans-i versenyek ihlette LM55 prototípussal!

Kanada egyik legjelentősebb járműpiaci mustrája, a The Car Guide évek óta töretlen népszerűségnek örvend az általuk publikált hírek, vélemények és exkluzív videók szakszerűsége, hitelessége révén. A használt és új járművek legfontosabb adatait és tulajdonságait közlő médium kiemelt figyelmet fordít az összehasonlító tesztekre, amelyekben konkurens típusokat vizsgálnak meghatározott kritériumrendszer alapján. Legutóbbi kisfilmjükben a kompakt kategória képviselői […]

Új sorozatot indítunk, amelyben időről időre híres Mazdákat mutatunk nektek. Ezeknek az aukción értékesített járműveknek megvan a saját történetük, ami különlegessé és értékesebbé teszi őket. 

Mit tegyünk, ha Mazda MX-5 tulajdonosként igazi kihívásra vágyunk? Álljunk oda egy gyorsulási versenyre a legnagyobbak mellé. Porsche, Lamborghini vagy egy Corvette Grand Sport nem lehet akadály. Persze bizonyos körülmények kellenek hozzá, de ne aggódj, ezek a borongós napok pont ideálisak egy ilyen mutatványhoz. Legalábbis ezt bizonyítja az alábbi videó. A helyzet egészen egyszerű, öt […]