Szép, új, korszerű személyautó bármely Mazda márkakereskedésben elérhető (például együttműködő partnerünk, a Mazda Centrum kereskedéseiben), ám aki kedvenc márkánk egy szép régi példányát akarja a garázsában tudni, annak nem ilyen egyszerű a dolga. A küldetés nem lehetetlen, csupán alapos kutatómunkát igényel egy-egy szép régi autó beszerzése. Erre mutatunk most néhány példát.

Elkészült az első gyárilag felújított Mazda MX-5. A meseszép régi-új roadstert már át is vette régi-új tulajdonosa, aki eredetileg újonnan vásárolta az autót.

Első alkalommal rendezték meg a Mazda Classic Challenge élménynapot, amely minden bizonnyal nem marad folytatás nélkül. Néhány fotóval igyekszünk átadni az esemény hangulatát, amelyekből kiderül, miért gondoljuk így.

Jó ideje várjuk már az első valódi Mazda Múzeum megnyitását itt, Európában, s immár elmondhatjuk, hogy nem hiába! Május 13. óta ugyanis már látogatható Augsburgban a Mazda Classic Automobil Museum Frey.

Többször felröppent a hír, és mi is beszámoltunk már a Mazda 2020-ra jósolt új Wankel-motoros típusáról, így ezúttal nem erről esik szó, hanem éppen ellenkezőleg, a múltról. Most tehát terítékre kerülnek az RX-sorozat típusai.