Karácsony májusban

20160530_150354aMeglepetést kapni remek dolog, pláne ha az a Mazda Centrumtól érkezik és igazi, váratlan karácsonyi ajándék, de ilyen csak a mesékben van. Vagy talán mégsem? Bori Andreával pontosan ez történt, és most a Mazdablog olvasóival is megosztja a történetét.

Itt a Mazdablog felületén már többször találkozhattatok együttműködő partnerünk, a Mazda Centrum nyereményjátékainak nyertesével. Mindig örömmel biztosítunk helyet olyan élménybeszámolóknak, amelynek egyik főszereplője egy Mazda. Kezdődött a sor egy ifjú hölggyel, folytatódott egy fiatal párral, majd egy ifjú úriemberrel, egy pontos és precíz mérnökkel, végül egészen eddig egy családanyával zárult a sor. Nemrég azonban új nyertest avattak és ahogy a korábbiak, úgy Ő is örömmel írta le élményeit. A következő sorokban ezeket olvashatjátok.

Minden részletében csodálatos jármű
Minden részletében csodálatos jármű

– A Mazda Centrum Facebook oldalának rendszeres követője vagyok, és ott találkoztam tavaly egy nyereményjátékkal. Hosszú ideig tartott, tíz héten keresztül. Minden alkalommal egy képet kellett kirakni töredékekből, pont úgy,mint egy puzzle-t. Szorgalmasan meg is oldottam a feladatokat, de a heti győztesek között nem bukkant fel a nevem. A fődíj sorsolás december 25-én volt és alig hittem a szememnek, hogy az én nevem szerepelt ott, mint nyertes! Igazán nem várt karácsonyi meglepetés volt, hogy az enyém lehet a három napos, félpanziós, két főre szóló wellness utalványt a zalakarosi MenDan Hotelbe, és legalább ennyire izgalmas volt, hogy az utat egy Mazdával tehetjük meg. Hatalmas volt az öröm, gyönyörű karácsonyi ajándék! A Mazda Centrum volt az én karácsonyi angyalom!

A fedélzeti rendszer sokat segített a tájékozódásban és az utazás közbeni szórakozásban is
A fedélzeti rendszer sokat segített a tájékozódásban és az utazás közbeni szórakozásban is

Úgy döntöttünk, hogy nem használjuk ki azonnal a lehetőséget, hanem megvárjuk a jó idő beköszöntét, így csak május végére foglatunk helyet a kényeztető hétvégére. Az útra egy Mazda 6 Sportkombit választottunk, amit az Auto Mirainál vehettünk át, és indultunk a kétszáz kilométerre levő Zalakarosra. Az odaút nekünk némileg hosszabb volt, mert ki akartuk élvezni a Mazda 6 Sportkombi minden kényelmét. A fehér bőrülés, a csendes, de hatékony klíma, a szinte feltűnés nélkül dolgozó automata váltó meg a nagy belső tér volt az első ami hosszabb autózásra csábított minket. Menet közben az is kiderült, hogy a motor kellően erős, és meglepően takarékosan bánik az üzemanyaggal. Bepakolásnál az is kiderült, hogy a csomagtartó milyen tágas. Nagyon tetszett az érintőképernyő, és a zenelejátszó rendszernek az a tulajdonsága, hogy a mobilunkkal csatlakozhattunk hozzá és erről is hallgathattuk kedvenc számainkat. Elsőre furcsa volt, de gyorsan megszoktuk az i-stop rendszert, ami leállítja a motort,amikor az autó alapjáraton várakozik, de nyomban kész az indulásra.
A Mazda 6 Sportkombi külsőleg gyönyörű. Nagymacskaként suhantunk végig a Balaton partján és elismerő pillantásokat kaptunk. Az utazás minden perce élmény volt és a wellness hotelben csodás kiszolgálásban volt részünk. Felejthetetlen három napot töltöttünk el, amit nagyon köszönünk a Mazda Centrumnak!

20160530_150402a
Mindenhol jól mutat, például egy kellemes szálloda előtt is