Van képünk Hozzád

SHINARI_B_1280_1024Egy kis aprósággal szeretnénk kedveskedni a Mazda rajongóknak. Ráleltünk ugyanis a Mazda japán oldalának arra a részére, ami sokunk számára hiánypótló szerepet tölthet be. A bejegyzés végén található oldalról ugyanis mobil eszközeitekre, vagy számítógépetekre tölthettek le háttérképeket.

Hogy ne legyetek teljesen elveszettek és mutatni tudjunk Nektek némi ízelítőt érdemes végigolvasni a bejegyzést, hiszen igyekeztünk érdekes adatokat is belecsempészni a következő sorokba. Nézzük miből is szemezgethettek.
Elsőként találhattok háttérképeket tanulmányautókról, köztük az új Hazumiról is. A 2014-es Genfi Autószalonon mutatkozott be ez a tanulmány, amely a következő kettes Mazda előhírnöke is. Ha már jött, hozott magával egy új dízel erőforrást is, amely 1,5 literes és természetesen a Skyactiv irányelvek szerint fejlesztették.HAZUMI_1280_1024Természetesen találhattok képeket az új Mazda3-ról is, amely számos díjat bezsebelt a közelmúltban. Jó hír, hogy hazánkban is igen népszerű az új kompakt Mazda, az első negyedévben 150 példány talált gazdára hazánkban.AXELA_B_1280_1024A műszaki csemegékre vágyóknak is van alternatívánk. Az RX-7 három generációja minden Wankel rajongó szívét megdobogtatja. Talán hamarosan bővülhet a sor, hiszen a közelmúltban volt olyan információ, hogy a mérnökök már dolgoznak az újabb generáción.RX7_A_1280_1024Az SUV rajongóknak sem kell csalódniuk. A Mazda CX-5 is feltűnik a háttérkép kínálatban. Apropó CX-5, láttátok már, hogy együttműködő partnerünknél most nyerhettek egy tele tankolt példányt a húsvéti hosszú hétvégére?!ROADSTER_A_1280_1024Természetesen nincs Mazda háttérkép válogatás MX-5 nélkül! Ha igazak a hírek a napokban mutatkozik be a legújabb generáció, amelyet a rajongók és a szakmai közönség is nagyon vár már! Bár sok elképzelés született már a lehetséges formájáról, a Mazda mérnökei minden fórumon azt hangsúlyozzák, hogy az új MX-5 egyszerre tiszteleg majd az elődök előtt és mutat új irányt a legendás roadsternek.ATENZA_A_1280_1024Végül, de nem utolsó sorban ki ne felejtsük a Mazda jelenlegi zászlóshajóját, a hatost. A népszerű középkategóriás típus szintén sikeresen teljesített a hazai piacon az első negyedévben, hiszen több mint 120 példány talált belőle gazdára.

Szóval következzék a gyűjtemény, amelyet itt érhettek el!