Legyünk őszinték, a „mennyibe kerül” után általában ez a kérdés következik, a legtöbb embernél, amikor egy ismerősnél új autóval találkozik. Vagy ha mégsem, akkor ez a kérdés a TOP 10-ben egészen biztosan benne van, főleg egy Mazda esetében.

Ahogy már korábban is említettük, érezte a Mazda, hogy nem teljesen kerek a motorpaletta. A G122 és az X180 erőforrások között lévő űrt hivatott betölteni a G150, vagyis az erősebb Skyactiv motor. Érkezése azonban más változásokat is hozott, így például azt, hogy az alapmotor és az automatikus váltó párosa el is tűnt. Vagyis, ha ilyen […]

Egy ideje már teljesen természetes, hogy a Mazda modellek nemcsak szépek, hanem kiemelkedően gazdaságosak és biztonságosak is. Olyan azonban még nem volt, hogy egy adott kategóriában egy Mazda legyen a legbiztonságosabb autó. Eddig, ugyanis a népszerű kompakt SUV kategóriában a CX-30 99 százalékos eredménnyel végzett a felnőttek biztonsága kapcsán az Euro NCAP töréstesztjén!

Egyre közelebb kerülünk a Mazda legújabb típusához, a vadonatúj CX-30 szabadidő-autóhoz. A legszerencsésebbek ki is próbálhatták, itthon pedig már rendelhető a Mazda CX-30. Az újdonság különc elnevezése arra is utal, hogy a márka teljes SUV-palettájában változások várhatók. Vajon mire számíthatunk a CX-30 alapján?

Naná, hogy a csodás fekvésű svájci város is megér egy blogbejegyzést – például egy utazási blog oldalain. Számunkra viszont most természetesen a Genfi Autószalon és annak Mazda újdonságai miatt oly csodás ez a város.