Nem mindennapi, mondhatni hiánypótló videót találtunk a Youtube felületén a minap. Egy Soul Red CX-5 látható benne, amint a legváltozatosabb akadályokat győzi le épp a vadonban.

Ahogy az elmúlt években már megszokhattátok, összegyűjtöttük Nektek az év legnépszerűbb mazdablogos bejegyzéseit. Őszintén szólva, a toplista egy része igencsak meglepő. Ha lemaradtál ezekről, most egyszerűen pótolhatod!

„Ezt az autót már láttam itt” – gondolhatja, aki csak a képre pillant és igaza is van, hiszen idén tavasszal elsők között próbálhattuk ki a CX-5 ráncfelvarrott változatát. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy az első feladata teljesítése után, közel az első szervizciklushoz, milyen állapotban van a Mazda népszerű SUV-modellje.

Csapatunk egyetlen tagja sem visz magával gyakran kutyát az autóban, és megszállni sem szoktunk lakókocsiban vagy sátorban. A Mazda CX-5 modellekhez kínált lehetőségek láttán lehet, hogy rosszul tesszük?

Régen írtunk már valamely Mazda típus ár-érték arányát vizsgáló bejegyzést a vetélytársak tükrében. A legutóbb nálunk járt, tavasszal frissült és most kedvezményesen elérhető CX-5 azonban remek apropót adott arra, hogy megnézzük, mennyire jó választás ez a típus a SUV modellek körében.

Ahogy lenni szokott, egymást túllicitálva jelennek meg a Mazda típusaiban az újdonságok, némi típusfrissítés formájában. Most a CX-5 aktuális nemzedékének megújult változatát próbáltuk ki.

Kinek ne lenne furcsa ismerőse, aki ilyen-olyan okból kilóg az „átlagpolgárok” sorából. Naná, hogy a Mazda-tulajdonosok között is akadnak különcök szép számmal. Mi most néhány tengerentúli Mazda-tulajdonost gyűjtöttünk össze, akik kifejezetten az autóik miatt példaértékűek számunkra.