Tizenkilencre toplistát húztunk

Ahogy az elmúlt években már megszokhattátok, összegyűjtöttük Nektek az év legnépszerűbb mazdablogos bejegyzéseit. Őszintén szólva, a toplista egy része igencsak meglepő. Ha lemaradtál ezekről, most egyszerűen pótolhatod!

10

Feje tetejére állt világ

Tizedik helyre futott be csapatunk egyik tagjának autója. Egészen pontosan az autó élettörténetének egy fejezete. Persze nem egy mindennapi gépről van szó, hiszen a második generációs Mazda3 MPS még ma is megállja a helyét, ha sportos kompaktokról beszélünk. Mondjuk az, hogy egy fiatalabb japán hibridet váltott, már önmagában érdekessé teszi a bejegyzést! Ide kattintva tudod elolvasni a különös történetet!

9

Tartja a lépést

Listánk kilencedik helyére a tavasszal ráncfelvarráson átesett Mazda CX-5, egészen pontosan annak dízel tesztautója futott be. A modellfrissítés kapcsán próbára tett SUV sokakat érdekelt, ami nem is meglepő, hiszen Európa legnépszerűbb Mazdájáról van szó. Ha lemaradtál róla áprilisban, most pótolhatod, csak ide kell kattintanod!

8

Egy Mazda élete – jól tartja magát

Barátunk előző generációs Hármasának életét az elejétől kezdve követjük. Áprilisban már a 180000 kilométeres szervizre vitte és természetesen ez alkalommal is elkísértük! Elmondása alapján továbbra is elégedett az autóval! Az elmúlt hat évben már jónéhány közös kalandban volt részük, iIde kattintva megtalálod a 180-as szervizhez kapcsolódó történetet, és azt, milyen állapotban volt akkor az autó!

7

Tényleg prémium

Sokan vártak idén az új Mazda3 megjelenésére. Az új kompaktnak nem volt könnyű öröksége, hiszen elődje nagyon népszerű volt, ráadásul a kompakt kategóriát is elérte a SUV-modellek térnyerése. Ezzel együtt az első személyes találkozásunk kapcsán íródott anyag egészen listánk hetedik helyig jutott. Ha kíváncsi vagy az első benyomásainkra, ide kattintva elolvashatod!

6

Hármon áll a vásár

Nagy fába vágtuk a fejszénket nyár elején, amikor arra voltunk kíváncsiak, hogy reálértéken mennyivel lett drágább az évek során a prémium termékké fejlődő Mazda3. Nem voltunk restek beszerezni a korabeli árlistákat, hozzávettük a pénzromlást és a különböző kivitelekhez járó extrákat, aztán számolni kezdtünk. A különleges eredményért ide kell kattintanod!

5

Felvillanyozott harmincas

Alig néhány hete mutattuk be Nektek a Mazda első sorozatgyártású elektromos autóját. Az MX-30-ra keresztelt Crossover több szempontból is különleges. Egyrészt egyedi karaktere van, másrészt, ő az első Mazda, amelyet előrendelés keretében lehet megvásárolni. Az RX-8 ajtómegoldását öröklő érdekességről mindent megtudhatsz, ha ide kattintasz!

4

A tökéletes cégautó

Szintén friss emlékként él még bennünk az új Mazda3 lépcsőhátú változata, amelyet október végén tettünk próbára. A klasszikus cégautós erényeket csillogtató Sedan kortalan eleganciája szinte mindenkiből elismerő pillantásokat váltott ki. Szerintünk ugyan nem olyan praktikus, mint ötajtós testvére, de Ti nagyon szerettétek. Ide kattintva nyithatjátok meg a hozzá kacsolódó bejegyzést!

3

Drága kapcsolat?

A képzeletbeli dobogó legalsó fokán egy ismerőst köszönthetünk. Csapatunk tagjának Mazda3 MPS-e már szerepelt a listán, ide azonban egy másik bejegyzésnek köszönhetően jutott. Ebben az üzemeltetéshez és szervizeléshez kapcsolódó költségeket gyűjtöttük össze. Ha kíváncsi vagy, milyen az élet egy 260 lóerős ferdehátú Mazdával tíz év után, akkor kattints ide!

2

Az összes Mazda egy helyen

Alig egy hónapja került ki blogunk felületére a lista második helyezettje. A bejegyzésben található videó összegyűjti a Mazda modelleket a márka alapításától egészen napjainkig. Érdekes látni a fejlődést és azt, hogyan változik a formavilág az évtizedek során. Ha csak egyvalamire kattintasz a listából, ez legyen az!

1

Biztonságos megoldás

Listánk első helyezettje még tavaly került ki az oldalra, de az év legvégén. Jól jellemzi a felhasználói szokások változását, hogy a mobilkészülékek csatlakoztathatósága nyomán íródott bejegyzésünk végzett az idén az első helyen. Az új Mazdákban található Apple Car Play és android auto kapcsán íródott bejegyzést, listánk első helyezettjét ide kattintva éred el!

Ez volt tehát 2019 a Mazdablogon, egészen pontosan ezek voltak a legnépszerűbb bejegyzések. Hamarosan újult erővel térünk vissza és az idei tapasztalatokat figyelembevéve megpróbálunk még szórakoztatóbb anyagokat készíteni Nektek! Találkozunk 2020-ban is!